Urpremiär!

Inger 2015-06-01 kvadrat

När jag var liten ville jag bli författare. Jag älskade att läsa, var stammis på biblioteket och släpade hem stora boktravar som jag plöjde igenom. Sedan ville jag bli journalist. När det var dags att välja utbildning och framtida yrke blev jag… ekonom!

När jag idag inleder en ny era i mitt liv, som bloggare, är det kanske den gamla skrivardrömmen som vaknat till liv i liten skala. Nu har jag inga stora litterära ambitioner med den här bloggen, den känns bara som ett trevligt sätt att dela mina tankar om det jag jobbar med just nu, så något Nobelpris i litteratur hägrar inte. Den som nu förväntade sig en djupdykning i kontoplaner och debet och kredit blir dock besviken för jag jobbar inte längre som ekonom. Jag bestämde mig för nästan två år sedan för att ta tag i en annan gammal dröm, den om att jobba med människor och hälsa.

Jag har alltid sysslat med rörelse och träning i någon form, från barngymnastik till bordtennis, judo och jazzdans… och så löpning förstås. Jag tycker också om mat i de flesta former och tycker att det är spännande att se hur mycket maten påverkar oss och hur vi mår och presterar. De här intressena ledde mig till en utbildning till friskvårds- och kostkonsult och kostrådgivare, och till att jag sedan i somras driver ett eget företag där jag hjälper och stöttar människor och organisationer i deras arbete mot ett hälsosammare liv.

Välkommen till Wellinger och välkommen att ta del av mina funderingar och upplevelser på min resa i hälsans tecken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *